Rantakylän päiväkodille hankitaan väistötilat

Mikkelin kaupungin tilapalvelut on valmistelemassa kilpailutusta päiväkodin väistötilojen hankkimiseksi. Kaupunkiympäristölautakunnalle esitetään, että kaupunki hankkii väistötilat vuokrattavina siirtokelpoisina tilaelementteinä, jotka sijoitetaan Rantakylän koulun yhteyteen.

Osoitteessa Sokkalantie 25 sijaitseva päiväkodin kiinteistö on Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan omistuksessa. Seurakunta on irtisanonut vuokrasopimuksen päättymään 30.6.2018. Rakennuksessa on sisäilmaongelmia.

Päiväkodin väistötilat on tarkoitus sijoittaa Rantakylän yhtenäiskoulun ja urheilukentän väliin jäävälle hiekkakentälle, osoitteeseen Kunnanmäki 1. Toiminta tiloissa voi alkaa elokuussa.

Linkki: Rantakylän päiväkodin väistötilojen hankinta lautakunnan esityslistalla