Tiedote Kaarisillan päiväkodin sisäilmasta

Kaarisillan päiväkodille on perustettu kiinteistökohtainen sisäilmatyöryhmä. Sisäilmatyöryhmä päättää tehtävistä selvityksistä ja tutkimuksista, korjaustoimenpiteistä ja seurantatoimista. Ryhmä seuraa myös toimenpiteiden toteutusta.

Kaarisillan päiväkodissa osa käyttäjistä on kokenut saavansa oireita päiväkodin sisäilmasta. Keväällä 2018 esikoulun lepohuoneessa ja henkilökunnan työtilassa havaittiin kosteusvaurio. Tämä vaurio on korjattu kesän 2018 aikana.

Päiväkodissa tehdään joitakin rakenteellisia selvityksiä lähinnä rakennuksen ulkopuolella. Sisätiloissa tehdään lämpötilamittauksia sekä selvitetään tietyissä tiloissa ilmanvaihdon riittävyyttä. Toimenpiteiden vaikutusta käyttäjien oireiluun seurataan.

Seuraava sisäilmatyöryhmän kokous on tammikuun puolivälissä.

Linkki: Mikkelin kaupungin sisäilmatoimintamalli