Mikkelin keskustan katuja suljetaan viranomaisharjoituksen ajaksi 22.5.

Mikkelin Hallitustorilla järjestetään moniviranomaisharjoitus keskiviikkona 22.5. kello 11–16. Suljetulla torilla harjoitellaan kemikaalivuodon varalle.

Maaherrankatu suljetaan liikenteeltä välillä Raatihuoneenkatu–Savilahdenkatu. Raatihuoneenkadun torin puoleinen kaista suljetaan välillä Maaherrankatu–Porrassalmenkatu. Käytössä on siis vain yksi kaista.

Lisäksi torin puoleinen kevyen liikenteen väylä Porrassalmenkadulla välillä Raatihuoneenkatu–Hallituskatu suljetaan. Yleisö voi seurata harjoitusta Hallituskadulla, jonne sijoitetaan tapahtumia esittävä jättinäyttö.

Toriparkkiin voi ajaa normaalisti harjoituksen aikana, mutta jalankulku toriparkin asiakkaille tapahtuu Akselin ja Stellan kauppakeskusten kautta. Maanpäälliset, torilla sijaitsevat sisäänkäynnit suljetaan harjoituksen ajaksi.

Moniviranomaisharjoitukseen liittyvät uutiset

Mikkelissä testataan 112-sovellusta väestön varoittamisessa Toxi Triage -harjoituksen yhteydessä
Viranomaisten yhteistyö on Etelä-Savossa hyvissä kantimissa
DISPERSE-moniviranomaisharjoituksessa Mikkelin torilla harjoitellaan myrkkykaasuvuodon varalle – harjoitus on osa kansainvälistä hanketta