Sairaalaparkki ja Mikkelin keskussairaala sai tänään 17.5. kauan kaivatun yhteyden

Asiakkaiden saapuminen Mikkelin keskussairaalaan helpottui tänään 17.5. aamusta lähtien. Tänään 17.5. avautui Mannerheimintien ylittävä, Sairaalaparkin ja Kuuman sairaalan välinen kulkusilta asiakkaiden ja henkilöstön käyttöön.

-Kävelysilta parantaa erityisesti potilasturvallisuutta. Asiakkaamme välttävät jatkossa vilkkaan Mannerheimintien ylityksen tai kauempaa muut liikenteen kannalta hankalat paikat. Palvelumme tulevat olemaan huomattavasti helpommin saavutettavissa kuin aiemmin, sanoo Ensihoitokeskuksen ylilääkäri Janne Kuusela.

Kulkusillan ylitettyään sairaalalle tulijat saapuvat keskussairaalan toiseen kerrokseen, josta muodostuu näin merkittävä talojen välinen yhdyskerros. Samalle tasolle asettuvat myös päivystyksen sisäpihalla sijaitsevat sillat Kuuman sairaalan ja Perhetalon välillä.

-Sairaalaparkki saa nyt kauan kaivatun yhteyden. Asiakkaat löytävät sen varmasti aiempaa paremmin, sanoo toimitusjohtaja Martti Lokka Sairaalaparkki Oy:stä.

Ylikulkusilta asetettiin paikoilleen huhtikuun alussa (2.4.).