Maaherrankadun kesäkokeilualueelle etsitään toimijoita – ilmoittaudu mukaan!

Mikkelin Maaherrankadulla, välillä Savilahdenkatu–Hallituskatu, toteutetaan kävelypainotteisen kadun kokeilu heinä–elokuussa 2019.

Kokeilulla parannetaan kävelyn olosuhteita keskustassa sekä osallistetaan yrittäjät ja kaupunkilaiset mukaan keskustan kehittämiseen. Lisäksi kokeillaan ja kerätään käyttäjien kokemuksia erilaisten pyörätelineiden sopivuudesta Mikkeliin. Kokeilun tunniste sosiaalisessa mediassa on #maaherrankatu2019.

Nyt yrittäjille ja muilla toimijoille (yhdistykset, hankkeet jne.) tarjotaan mahdollisuus osallistua kokeiluun heinä–elokuussa tuomalla katualueelle ilmaiseksi pop-up-piste, jossa on mahdollista harjoittaa muun muassa myyntiä. Kokeilun avajaisia vietetään jo 28.6. ja myös tuolloin on mahdollista tuoda kadulle toimintojaan.

Ilmoita kiinnostuksesi pop-up-toimintaan ja varaa pop-up-piste 1, 2B tai 3 käyttöösi ottamalla yhteyttä Virpi Ansioon (virpi.ansio@sitowise.com). Voit varata toimipisteitä käyttöön päiväksi tai muutamaksi, mutta myös viikoksi tai pariksi. Ehdota siis itse kauanko ja koska haluaisit tuoda toimintoja kokeilualueelle. Yhteydenotot tulee tehdä 20.6. mennessä.

Pop-up-pisteelle tuleminen on ilmaista, mutta jokainen vastaa itse rakenteista ja siivouksesta.

Pop-up-pisteet 1, 2B ja 3 kuvassa punaisella (myynti). Pisteeseen 3 saadaan tarvittaessa sähköt.
Klikkaa kartta isommaksi tästä!

Lisätietoja kokeilun toteutuksesta ja taustasta: www.mikkeli.fi/maaherrankatu

Ota yhteyttä ja kysy lisää: Virpi Ansio / Sitowise, virpi.ansio@sitowise.com