Tuppuralan koulu palaa – asukkaita toivotaan välttämään liikkumista alueella

Etelä-Savon pelastuslaitos tiedottaa, että Tuppuralan koulun sammutustyöt ovat käynnissä ja poliisi ohjaa liikennettä. Alueella liikkuu runsaasti pelastuslaitoksen ajoneuvoja ja liikenne tulee ruuhkautumaan.

Aineelliset vahingot tulevat olemaan merkittävät, kertoo päivystävä palomestari Ville Tuovinen. Pelastustyöt tulevat jatkumaan pitkälle yöhön, palomestari Tuovisen mukaan. Palosta aiheutuu runsasta savunmuodostusta ja alueella olevia pyydetään välttämään alueella liikkumista sekä asukkaita sulkemaan ikkunat, ovet ja ilmanvaihto.

Paikalle on lähetetty pelastushenkilöstöä seitsemältä paloasemalta.Tilanteeseen on hälytetty n. 15 hälytysajoneuvoa ja henkilöitä palopaikalla on noin 40 henkilöä. Paikalle on hälytetty myös kahmari, tukemaan sammutustöissä.

Etelä-Savon pelastuslaitokselle on perustettu viesti- ja johtokeskus, josta hoidetaan tilanteen tuki- ja viestintätoimet. Tilanteessa tehdään yhteistyötä Mikkelin kaupungin kanssa.

Mikkelin kaupungin vesijohtoverkostossa voi aiheutua paineenvaihteluita.

Tilanteesta kuvia päivitetään kaupungin ja Etelä-Savon pelastuslaitoksen Facebook sivuille.