Tuppuralan koulun palon laajuutta arvioidaan

Mikkelin kaupungin omistama Tuppuralan koulu paloi keskiviikkoiltana 19.6.2019. Etelä-Savon pelastuslaitos tiedotti sammutustöiden päättyneen kohteessa torstaina 20.6. klo 2:00.

Mikkelin kaupungin teknisen johtajan Jouni Riihelän mukaan koulun keskiosa on kärsinyt merkittäviä palo-, savu- ja vesivahinkoja. Rakennuksen siipiosat ovat säilyneet tämän hetkisten arvioiden perusteella odotettua paremmin. Tuppuralan koulun alue aidataan turvallisuuden varmistamiseksi.

Tekniset selvitystyöt on aloitettu. Kaupungilla ei ole tällä hetkellä tarkkoja tietoja Tuppuralan koulun tuhojen laajuudesta. Kaupunki tiedottaa Tuppuralan koulun tilanteesta seuraavan kerran torstaina 27.6.2019.

Koulujen alkamisajankohtaan palo ei vaikuta, vaan koulut alkavat Mikkelissä syksyllä normaaliaikataulussa. Tuppuralan koulu on Mikkelin kaupungin alakoulu, jossa on 180 oppilasta.