Koulu alkaa normaalisti elokuussa Tuppuralan koulun siipirakennuksissa

Keskiviikkona 19.6.2019 syttyneen Tuppuralan koulun tulipalon vahinkojen suuruus alkaa selvitä. Siipirakennukset säilyivät vähäisin vahingoin, niinpä Tuppuralan koulun siipirakennuksissa koulua päästään aloittamaan heti syyslukukauden alussa. Ennen lukukauden alkamista siipirakennuksissa kuitenkin suoritetaan perusteellinen siivous.

Keskiosassa sijaitsevat kaksi luokkaa ja kirjasto ei ole käytettävissä syyslukukauden alkaessa. Luokille etsitään korvaavia tiloja mahdollisimman läheltä. Tavoitteena on ratkaisu, jossa kouluyhteisöä ei hajoteta, vaan kaikki Tuppuralan koulun oppilaat pääsevät aloittamaan koulun elokuussa samassa pihapiirissä.

Keskiosan liikuntatilat tuhoutuivat tulipalossa täysin. Tulevana lukuvuonna Tuppuralan koulun sisäliikunnassa hyödynnetään kaupungin jo olemassa olevia liikuntatiloja.

Paloraivaus Tuppuralan koululla alkaa tänään maanantaina 8.7.2019.

Lisätietoja:
rakennuttajapäällikkö Heidi Vanhanen puh. 040 129 5067, heidi.vanhanen@mikkeli.fi