Kesäbloggaajan kulmaus: Päivä kesäbloggaajan matkassa

Tiistaiaamuni alkaa väsyneissä tunnelmissa. Ulkona on masentavan harmaata, eikä töihin saapuminen klo 7:57 auta nostamaan mielialaani. Kaikesta huolimatta päätän lähteä valokuvaamaan synkkyyden keskelle. Aamupäiväni kuluu Peitsarissa, Launialassa ja Tuppuralassa pyöräillen ja leikkipuistoja sekä uimarantoja kuvaillen. Eipä aikaakaan, kun väsymys on tiessään ja sen tilalle on ilmestynyt innostus kivasta työpäivästä.

Erityisen mukavan päivästäni tekee se, että päivitän sen aikana myös kaupungin Instagramin tarinaa. Kerron siellä työstäni ja näytän kuvilla ja videoilla kaiken, mitä työpäivääni kuuluu. Saan myös vastata pariin kysymykseen, joihin seuraajat haluavat tietää vastauksen.

Lounaan jälkeen päiväni jatkuu aamupäivällä otettujen kuvien editoinnilla ja tämän postauksen kirjoittamisella. Muutaman tunnin koneen näpyttelyn jälkeen kaikki alkaa olla valmista, joten on aika lähteä kotiin – tosin vain muutamaksi tunniksi, sillä illalla ahkeroin vielä kaupungin imagokuvauksissa.

Kuvauksissa teen kaikkea mahdollista, kuten vahdin tavaroita, pidän salamavaloa pystyssä ja ennen kaikkea nauran koiralle, kahdelle upealle neidolle ja karvahattu päässä murjottavalle miehelle. Aika kuluu mielettömän nopeasti, ja reilun tunnin jälkeen kuvaukset ovat ohi. Takana on jälleen upea päivä täynnä valokuvausta, kirjoittamista, naurua sekä uusia kokemuksia.