Mikkeli tehostaa kiinteistöjensä myyntiä – uusi verkkopalvelu kokoaa kaupungin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt yhteen paikkaan

Mikkelin kaupunki avaa uuden sähköisen palvelun tehostaakseen kaupungin kiinteistöjen myyntiä ja vuokraustoimintaa. Kaupunki on kehittänyt tilaaon.fi-kauppapaikkaa yhdessä mikkeliläisen digitoimisto Verkkoverstaan kanssa.

Tällä hetkellä palvelussa on noin kolmekymmentä myytävää kohdetta sekä yksittäisiä vuokrakohteita. Myös huutokaupalla myytävät kohteet esitellään kauppapaikalla.

– Kauppapaikan suunnittelun ja toteutuksen kärkiajatuksina ovat olleet helppous, läpinäkyvyys ja saavutettavuus. Haluamme tuoda paremmin esille kaupungin tarjoamia mahdollisuuksia asiakkaillemme, Mikkelin kaupungin vuokraus- ja käyttöpalveluiden palvelupäällikkö Linda Asikainen kertoo.

– Kohdetarjonta on monipuolista ja kohteet sijaitsevat eri puolilla Mikkeliä. Kohteita on kaupunkikeskustan lisäksi myös muissa kaupungin taajamissa. Toivomme, että kiinnostuneet ottavat yhteyttä matalan kynnyksen periaatteella, Asikainen jatkaa.

Kaupungille tarpeettomien kiinteistöjen myynti on yksi kaupungin palvelusuunnitelmassa hyväksytyistä talouden tasapainottamiskeinoista.

Kiinteistövuokrauksen ja -myynnin tehostamisen lisäksi kaupunki on kesän aikana selkeyttänyt tiedotustaan tapahtumajärjestäjille. Elokuun alussa kaupunki julkaisi tapahtumajärjestäjille suunnatun tietopaketin, josta löytyy tietoa muun muassa tapahtumalupien hakemisesta ja Mikkelin kaupungin tapahtuma-alueista. Tapahtumajärjestäjille koottu aineisto on osoitteessa www.mikkeli.fi/tapahtumajarjestajalle. Sivuston tavoitteena on helpottaa tapahtuman järjestämistä niin, että tarvittavat tiedot ovat saatavilla helposti saman palvelun alta.

www.tilaaon.fi