Paikallisliikenteen Waltti-korttitempaus kannustaa tutustumaan eri maksutapoihin

Mikkelin kaupunki järjestää Waltti-korttitempauksen sujuvan joukkoliikenteen puolesta.

Pankkikorttimaksaminen poistuu Mikkelin paikallisliikenteestä 1.10. alkaen. Lokakuun alussa järjestettävät kampanjaviikot ovat oiva mahdollisuus tutustua uusiin maksutapoihin.

Waltti-kortti on helpoin ja edullisin tapa maksaa paikallisliikenteen bussimatka. Waltilla maksaessa jokainen matka tulee huomattavasti kertalippua edullisemmaksi.

Waltti-pop-up-asiointipiste on Mikkelin pääkirjastolla 30.9.–4.10. Siellä voit hoitaa Waltti-korttiasiat kuntoon maanantaista torstaihin kello 15–19.30 ja perjantaina kello 15–17.30. Asioinnista ei veloiteta palvelumaksuja, ja uudet asiakkaat saavat Waltti-kortin maksutta.

Mobiililippu on hyvä vaihtoehto, jos haluat edelleen ostaa kertalippuja. Lataa PayiQ-sovellus puhelimeesi, osta lippu ennen bussiin nousua ja esitä se puhelimen ruudulta kuljettajalle.

Kokeile mobiililippua ja hyödynnä kampanja-alennus. 30.9.–13.10. saat kertaliput puoleen hintaan, kun ostat ne PayiQ-sovelluksen kautta. Huomaathan, että mobiililippu ei käy maaseutuliikenteen vuoroissa Otavan (H)(IT) ja Suonsaaren (H)(R) linjoilla.