Kaupunginhallitus kokoustaa 14.10. suurten asioiden äärellä

nuija

Mikkelin kaupungin päätöksenteon kiihkeimmät hetket ovat käsillä. Kaupunginhallituksen kokouksen esityslistalla 14.10. on nippu paljon keskustelua herättäviä asioita. Hallitus käsittelee muun muassa yhteistoimintaneuvottelujen aloittamista vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi.

Kaupunginhallitus käsittelee myös tavoiteorganisaatiota, jossa määritellään palvelurakenne ja henkilöstöpoliittiset linjaukset. Tavoitteena on luoda organisaatio, jonka avulla voidaan jatkossa tuottaa kaupungin lakisääteiset ja muut strategisesti tärkeät palvelut, ottaen huomioon kaupungin kireä taloudellinen tilanne.

Pitkä esityslista pitää sisällään myös kaupungin museostrategian, joka on jo kerran aiemmin käynyt kaupunginhallituksessa. Tuolloin maaliskuussa asia kuitenkin lähetettiin uuteen valmisteluun.

Linkki kaupunginhallituksen kokouksen esityslistaan