Etelä-Savo on valmiudessa koronavirusta varten

Etelä-Savossa on nostettu valmiutta koronavirusepidemiaa varten.

Valmiusfoorumi on päivittänyt maakunnan tilannekuvan ja käynyt läpi varautumista. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti. 

Etelä-Savon valmiusfoorumin kuuluvat muun muassa kaupungit ja kunnat sekä pelastuslaitos, poliisi, puolustusvoimat, Essote ja Sosteri, aluehallintovirasto, Ely-keskus, Elvar-toimikunta, Vapepa, energiayhtiöt ja tarvittaessa eri alojen asiantuntijat. Koollekutsujana on Etelä-Savon pelastuslaitos.

– Mikäli asukkailla herää kysymyksiä koronaviruksesta, suositellaan seuraamaan THL:n nettisivuja tai ottamaan yhteyttä valtakunnalliseen puhelinneuvontaan 0295 535 535. Jos epäilet koronavirustartuntaa soita aina ensin päivystysapuun 116 117 ennen kuin hakeudut hoitoon, kertoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Kaikki koronavirustiedotteemme: mikkeli.fi/koronavirus