Mikaelin ja Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit ja tapahtumat peruttu toistaiseksi

Kaupunginorkesteri Mikaelissa

Mikkelin kaupunki on tänään päivittänyt koronavirukseen liittyvää ohjeistusta. Epidemian vuoksi muun muassa kaikki kaupungin järjestämät yleisötilaisuudet kuten esimerkiksi Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit perutaan toistaiseksi.  Myös konserttitalo Mikaeli noudattaa kaupungin linjausta ja siirtää tulevia tapahtumia.  Lisäksi useat artistit ovat tänään ilmoittaneet siirtävänsä keväälle varattuja konsertteja.  

Konserteille ja esityksille etsitään uudet päivämäärät ja asiakkaat voivat halutessaan käyttää jo ostamansa pääsyliput niissä. Kaupunginorkesteri selvittää mahdollisuuksia tehdä konsertteja suorina internetlähetyksinä ja tiedottaa asiasta erikseen.

Ticketmaster on yhteydessä sähköpostitse mahdollisimman pian, mikäli tapahtuma, johon olet ostanut lipun, on päätetty siirtää tai perua. Ticketmaster lähettää sinulle kaikki tarvittavat tiedot. Sinun ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä. Mikäli asiakastiedoissasi ei ole sähköpostiosoitetta, pyydämme seuraamaan tietoa siirtyneistä ja peruuntuneista tapahtumista verkkosivuiltamme tai Ticketmasterin verkkosivuilta.