Mikkelissä perutaan tapahtumia koronavirusepidemian vuoksi

Käynnissä olevan koronavirusepidemian vuoksi Mikkelissä perutaan lähiaikojen tapahtumia. Viikonlopun palloilut pelataan tyhjille katsomoille.

Perjantaina 13.3. pelattava jääpallon Bandyliigan pronssiottelu Kampparit-JPS pelataan Hänninkentällä ilman yleisöä. Lauantain Mikkelin Palloilijoiden jalkapallon Suomen cupin ottelu Valkeakosken Hakaa vastaan on peruttu. Torstaina 12.3. Jukurit pelasi tyhjille katsomoille kauden viimeisen jääkiekkoliigan kotiottelunsa.

Perjantain talvisodan päättymisjuhla Mikkelin torilla on peruttu kuten myös Karjalan Liiton ekumeeniset hengelliset päivät. Perjantaina 20.3. järjestettävä Mikkelin vanhusneuvoston järjestämä seniorilounas perutaan kuten myös kaikki loputkin kevään seniorilounaat.

Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. 

Uutista päivitetty 13.3. klo 15.12: Mikkelin Palloilijoiden ottelu on peruttu.