Muutoksia Otavan Opistossa ja liikelaitos Otavian toiminnoissa

Otavan Opiston rakennus

Otavan Opiston vapaan sivistystyön koulutuksesta on päätetty, että toistaiseksi vapaan sivistystyön koulutukset, jotka on mahdollista järjestää verkossa, järjestetään verkossa. Lähiopetuksena järjestettävät vapaan sivistystyön koulutukset perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Muutoksilla pyritään ehkäisemään ja hidastamaan koronaviruksen leviämistä. 

Tämän hetkisen tiedon mukaan Otavian aikuisten perusopetus jatkuu ensi viikolla normaalisti. Otavia on käynnistänyt valmistelun aikuisten perusopetuksen siirtämisestä verkkoon, siltä osin kuin mahdollista.  Otavian aikuisten perusopetuksessa noudatetaan Mikkelin kaupungin perusopetuksen linjauksia.

Nettilukio ja Nettiperuskoulu jatkavat toimintaansa verkossa tavanomaiseen tapaan.