Muutoksia Ohjaamo Olkkarin toiminnassa koronaviruksen vuoksi

Ohjaamo Olkkarin ajanvaraukseton ohjaus- ja neuvontapalvelu on tilapäisesti suljettu 17.3. alkaen koronatartuntojen ehkäisemiseksi.

Sovitut asiakastapaamiset hoidetaan työnantajien antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli aika pitää perua on Ohjaamon työntekijä yhteydessä asiakkaaseen. Myös kaikki ryhmätoiminnat keskeytyvät heti. Ohjaamon ilmainen kuntosalivuoro on keskeytyneenä 31.5. saakka ja TATU – tartu arkeen -ryhmä tällä hetkellä 29.3. saakka. Muiden ryhmätoimintojen osalta keskeytyksien kestoon tulee aikaisintaan loppuviikosta tarkennuksia. Terveydenhoitajan ajanvaraukseton palvelu on keskeytetty toistaiseksi. Tietoa ja neuvontaa terveyteen liittyvissä asioissa saa Ohjaamo Olkkarin puhelimesta.  

Ohjaamon puhelinpäivystys toimii normaalisti arkisin, maanantaista perjantaihin numerossa 044 794 3266. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä koulutukseen, työhön, arkeen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa. Nuoret voivat olla yhteydessä Ohjaamon puhelimeen, jossa tarjotaan keskustelutukea myös koronaan liittyen. Lisäksi Po1nt-chat palvelee Savon alueen nuoria keskustelutukeen liittyen osoitteessa www.po1nt.fi.

Ohjaamo Olkkariin sovitut verkostotapaamiset on toistaiseksi peruttu. Järjestävä taho tiedottaa tapaamisten ja kokousten järjestämisestä tarkemmin erikseen niihin osallistujia.