Urpolan koulu kokonaisuudessaan karanteeniin

Urpolan koulu ulkoa

Essoten hallitus on päättänyt Urpolan koulun sulkemisesta 29.3. saakka. Opetusta ei enää järjestetä koululla, vaan kaikki oppilaat tullaan asettamaan karanteeniin. Oppilaat opiskelevat kotona Wilmassa lähetettyjen ohjeiden mukaisesti. 

Urpolan koululle tulevista oppilaista, jotka eivät ole ehtineet saada tietoa koulun sulkemisesta, huolehditaan maanantaina tarvittaessa normipäivän ajan ja heille tarjotaan kouluruoka. Koululle meneminen on turvallista, sillä koulutilat on sunnuntaina siivottu ja koululle tuleva henkilöstö ei ole ollut lähikontaktissa altistuneiden henkilöiden kanssa. Koulupäivän aikana toimitaan mahdollisuuksien mukaan ulkona ja turvaetäisyyksistä huolehditaan. Karanteenin kestosta tiedotetaan maanantaina 16.3.2020.