Kirjaston kirjoja voi palauttaa palautusluukkuun – Lainat täytyy edelleen uusia

Mikkelin pääkirjaston rakennus.

Mikkelin kaupunki on sulkenut seutukirjaston toimipisteet koronavirusepidemian vuoksi. Asiakkaat voivat palauttaa lainaamaansa aineistoa palautusluukusta kaikissa kirjastoissa, joissa on luukku. Jos luukkua ei ole, voi uusia aineistoa tai palauttaa muihin kirjastoihin. Pääkirjastolla on palautusluukku käytössä koko ajan.

Jos olet jo saanut ilmoituksen saapuneesta varauksesta, ja aineiston saaminen on sinulle ehdottoman tärkeää, voit soittaa kirjastoon sopiaksesi ajankohdan, jolloin haet aineiston (kello 9 – 16 välillä). Ota mukaan kirjastokorttisi.

Voit edelleen varata aineistoa Lumme-verkkokirjaston kautta, mutta huomioithan, että Mikkelin kirjastoissa ei toistaiseksi käsitellä hyllyvarauksia ja varattua aineistoa ei voi noutaa kirjastoista. Jos varaamasi aineisto ei ole vielä saapunut, voit halutessasi perua varauksen verkkokirjaston kautta. Noutamattomista varauksista ei peritä maksua.

Lainat voi uusia verkkokirjaston kautta tai soittamalla numeroon 050 311 7480 kello 10 – 16 välisenä aikana. Kun uusit lainasi, laina-ajat on pidennetty normaalista neljästä viikosta kuuteen viikkoon. Eräpäivät eivät siirry automaattisesti vaan lainat on uusittava verkkokirjastossa tai puhelimitse.

Lisäksi kaikki E-aineistot ovat käytettävissä.