Häiriötilanteiden johtoryhmän tiedote 20.3.2020

Mikkelin kaupungin logo.

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui perjantaina 20.3.2020. Kokouksessa kuultiin tilannekatsaukset eri palvelualueilta. Pääsisältö puheenvuoroissa oli, että palvelualueilla ei ole tapahtunut 19.3. jälkeen suuria muutoksia.

Käytännössä kaupungin palveluita ylläpidetään hajautetussa työympäristössä normaaliajan henkilöstöllä. Mikäli tarvetta ylimääräiselle kokoukselle ei tule, häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontuu seuraavaan kerran kokousaikataulunsa mukaisesti maanantaiaamuna 23.3.

Etelä-Savon valmiusfoorumi piti myös kokouksensa perjantaiaamupäivän aikana. Kokouksessa Essote ja Sosteri sekä maakunnan kunnat antoivat omat tilannekatsauksensa. Tilanne on alueella rauhallinen ja odottava.

Häiriötilanteiden johtoryhmä haluaa toivottaa kaupunkilaisille kaikesta huolimatta rentouttavaa viikonloppua. Jokaisen kaupunkilaisen on tässä tilanteessa erityisen tärkeää huolehtia omasta ja läheistensä jaksamisesta.

Kaikki koronavirukseen liittyvät tiedotteet: mikkeli.fi/koronavirus