Kaupunki muistuttaa, että kokoontumisia on vältettävä koronavirustilanteen vuoksi

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä muistuttaa, että voimassa olevia rajoituksia on syytä noudattaa koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Häiriötilanteiden johtoryhmä piti kokouksensa keskiviikkona 8.4. Kokouksessaan johtoryhmä linjasi, että mahdollisia yritystilojen vuokrien muutoksia voidaan tehdä tässä vaiheessa vain poikkeusolojen ajalle erillisen tapauskohtaisen harkinnan jälkeen. Muutoksenhaku vaatii aina vuokralaisen yhteydenoton.

Häiriötilanteiden johtoryhmä haluaa myös muistuttaa, että kevään alkamista ja lämmintä säätä tulee juhlistaa poikkeusoloissa ensisijaisesti perheen kanssa ulkoillen tai etäyhteyksillä. Korttelipeleistä, mopokokoontumisista ja vastaavista tulisi pidättäytyä koronavirustilanteen vuoksi.