Yksinyrittäjien toimintatuen haku käynnistyi vilkkaasti Mikkelissä

Mikkelin kaupunki ja Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy käynnistivät yksinyrittäjien toimintatuen haun 15.4. Hakemuksia vastaanotettiin ensimmäisen päivän aikana 190 kappaletta. Niistä 184 jätettiin sähköisen kanavan kautta. 

– Ensimmäinen erä hakemuksista on jo meillä Mikseissä käsitelty. Yrittäjäkohtaisia päätöksiä voi odottaa jopa tänään (16.4.), kertoo Miksei Oy:n toimitusjohtaja Juha Kauppinen

Sähköisessä järjestelmässä oli käyttäjämäärästä johtuvia viiveitä ja hakemus saattoi kello 12 – 14 välillä jäädä ”Lähetetään”-tilaan. Tällaiset tapaukset on järjestelmän toimittajan ja kaupungin toimesta illalla tarkastettu ja hakemukset ovat saapuneet käsiteltäväksi. 

Miksei on julkaissut verkkosivuillaan videon yksinyrittäjien toimintatuen hakemisesta. Videolla ohjeistetaan hakemuslomakkeen täyttäminen perusteellisesti. 

Kaikki toimintatukeen liittyvä olennainen tieto, linkki sähköiseen hakemuslomakkeeseen ja tulostettavaan versioon sekä edellä mainittu video löytyvät osoitteesta www.mikseimikkeli.fi/yksinyrittajatuki