Ylioppilaita juhlitaan Mikkelissä lauantaina 29.8.2020

Koronavirusepidemia siirtää kevään ylioppilasjuhlan elokuulle.

Ylioppilasjuhlat siirretään järjestettäväksi lauantaina 29.8.2020, mikäli juhla voidaan järjestää tuolloin turvallisesti. Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä teki päätöksen juhlien siirtämisestä Kuntaliiton ja muiden toimijoiden yhdessä tekemään suositukseen sekä sidosryhmien kanssa käytyihin keskusteluihin perustuen. Jos juhlaa ei pystytä järjestämään elokuun lopussa, siirtyy se pidettäväksi joulukuun ylioppilasjuhlan yhteyteen.

Mikkelin lukion sekä Mikkelin etä- ja aikuislukion opiskelijat voivat hakea todistuksensa kesäkuun ensimmäisellä viikolla lukion kansliasta. Niille, jotka eivät nouda todistuksiaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla, todistukset postitetaan. Todistusten noutamisesta ja juhliin ilmoittautumisesta tiedotetaan opiskelijoille Wilman kautta.