Varattuja aineistoja voi noutaa kirjastoista 11.5. alkaen

Mikkelin pääkirjaston rakennus.

Maanantaista 11.5.2020 alkaen asiakkaat voivat saapumisilmoituksen saatuaan noutaa etukäteen varaamansa aineistot kirjastoista alla olevina aikoina. Otavan kirjastossa varausten nouto alkaa perjantaina 15.5. kello 12.

Järjestely on voimassa toukokuun ajan. Kaikilla kirjastojen sulkuaikana saapuneilla varauksilla on noutoaikaa 1.6. saakka. Aineiston voi varata etukäteen verkkokirjaston kautta.

Odotathan, että saat saapumisilmoituksen ennen kuin lähdet noutamaan varausta tai tarkista verkkokirjastosta, että varaamasi aineisto on noudettavissa. Ota mukaan kirjastokorttisi.

Muut kuin varausten noudon kannalta välttämättömät tilat ja laitteet eivät ole kirjastoissa käytössä. Poikkeusolojen rajoituksia sekä turvavälejä ja hygieniaohjeistuksia on noudatettava, jotta kirjastossa asiointi ei altista asiakkaita tai henkilökuntaa koronavirukselle.

Varausten noutoajat poikkeavat kirjastojen normaaleista asiakaspalveluajoista. Itsepalveluaika ja omatoimiaika eivät ole toistaiseksi käytössä.

Kirjastotiloja voidaan avata hallitusti ja asteittain voimassa olevia rajoituksia noudattaen asiakkaiden käyttöön 1.6.2020 alkaen. Tuolloin asiakkaat pääsevät valitsemaan luettavaa kirjaston hyllyistä ja lainaamaan aineistoa, jota ei ole varattu etukäteen.

Linkki: Varausten noutoajat seutukirjaston nettisivuilla