Puistokonsertteja järjestetään tänäkin kesänä

Kulttuuripalveluiden järjestämät puistokonsertit sijoittuvat tänä vuonna poikkeuksellisesti loppukesään, koska alkukesän ohjelmisto jouduttiin peruuttamaan koronaviruspandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi.

Konserttikauden aloittaa heinäkuun lopussa Kirkkopuistossa esiintyvä Kirjoitusvirheinen Kreivi ja elokuussa kuullaan seudun kokoonpanoja ja kuoroja lisää. Musiikin iloa tarjoavat Arto Kivekäs ja kansalaisopiston harmonikkaorkesteri, Mäntyharjun Huuliharpistit, Mikkelin Marjukat, Saimaa West Coast Swingers, Mikkelin Viihdelaulajat, Mikkelin Musiikkiopiston kuoro, Mikkelin Laulusiskot ja Mikkelin Mieslaulajat.

Puistoissa ja esiintymispaikoissa on vain rajallinen määrä penkkejä, joten oman retkituolin voi halutessaan ottaa mukaan. Lisäksi tälle kesälle on osaan konsertteja saatu järjestettyä lisäpenkkejä yleisön toivomuksesta. Vaikka puistossa on hyvin tilaa pitää etäisyys kanssaihmisiin, järjestäjien toivomus on, että ulkokonsertteihinkaan ei tulla sairaana.

Puistokonsertit tarjoavat musiikillista piristystä keskellä arkea ja kaikkiin noin tunnin mittaisiin konsertteihin on tuttuun tapaan vapaa pääsy.

Puistokonserttien kesän 2020 ohjelmisto (klikkaa linkkiä)