Mikkelin lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa loppuviikon ajan

Mikkelin lukio.

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui 8.9. iltapäivällä tiistain toiseen kokoukseensa.

Häiriötilanteiden johtoryhmä päätti, että Mikkelin lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa loppuviikon. Loppuviikon aikana saadaan testituloksia ja sen perusteella tehdään päätöksiä seuraavasta viikosta. Etäopetuslinjaus koskee myös iltalukiolaisia. 

Jäähalli otetaan käyttöön normaalisti keskiviikosta 9.9. alkaen.

Essote on julkaissut tarkennetun ohjeistuksen kasvomaskien käytöstä. Kasvomaskeja suositellaan käytettäväksi Essoten alueella muun muassa joukkoliikenteessä ja koronatestiin mennessä sekä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on hankalaa kuten urheilutapahtumissa, messuilla ja musiikkitilaisuuksissa.  Lisätietoa kasvomaskien käytöstä Essoten nettisivuilla.