Lukiolaiset jatkavat etäopetuksessa ainakin 18.9. asti

Mikkelin lukio.

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä piti kokouksensa 9.9. aamupäivällä. Kokouksessa käytiin läpi muun muassa lukion tilannetta.

Häiriötilanteiden johtoryhmä päätti, että koronavirusaltistumisten vuoksi Mikkelin lukio jatkaa etäopiskelua myös ensi viikon eli perjantaihin 18.9. asti. Etäopetus koskee myös iltalukiota. 

Ensi viikolla alkavat ylioppilaskirjoitukset puhuttivat häiriötilanteiden johtoryhmää. Häiriötilanteiden johtoryhmä totesi, että ylioppilaskirjoitusten järjestämiseen haetaan aktiivisesti ratkaisuja, joilla mahdollistetaan kirjoituksen läpivienti parhaalla mahdollisella tavalla.

Häiriötilanteiden johtoryhmä painottaa, että kaupunkiorganisaatio pyrkii toimimaan tässäkin tilanteessa mahdollisimman normaalisti.  Hygieniaohjeita, turvavälejä ja muita THL:n ja Essoten ohjeita tulee kuitenkin noudattaa ja sähköisiä välineitä suosia yhteydenpidossa perinteisten tapaamisten sijaan.