Päämajakoulun oppilaalla koronavirustartunta – liki kaikki altistuneet on jo tavoitettu

Päämajakoulu

Päämajakoulun oppilaalla on todettu koronavirustartunta. Essote on parhaillaan yhteydessä oppilaan luokkatovereihin / huoltajiin sekä muihin Päämäjäkoululla ja Lähemäen koululla altistuneisiin ja tavoittanut muutamaa henkilöä lukuun ottamatta jo kaikki altistuneet.  Oppilas on osallistunut opetukseen, jossa on ollut paikalla oppilaita useammasta kaupungin alakoulusta. Yksittäisiä oppilaita on altistunut Lähemäen, Tuppuralan, Kalevankankaan, Peitsarin ja Launialan kouluista. Altistuneet on asetettu karanteeniin.

Tiloissa suoritetaan tehostettua siivousta viikonlopun aikana. Mikkelin kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä Essoten kanssa. Tilannetta seurataan ja asiasta tiedotetaan tilannekuvan mukaan.

Mikkelin kaupungin häiriötilannejohtoryhmä haluaa muistuttaa turvavälien ja hygieniaohjeiden tärkeydestä erityisesti nykyisessä kaupungin tartuntatilanteessa.