Kaupunginorkesterin Beethoven 250 vuotta -konsertin ohjelma muuttuu

Mikkelin kaupunginorkesteri soittamassa rakennuksen katolla, taustalla sininen taivas ja poutapilviä.

Mikkelin kaupunginorkesterin syyskauden päätöskonsertin ohjelmistoa joulukuussa joudutaan muuttamaan koronavirustilanteen vuoksi.

Alkuperäisessä ohjelmassa olisi ollut muun muassa Ludwig van Beethovenin sinfonia nro 9, jonka esittäjistöön lukeutuu neljä solistia, Jyväskylän Oopperakuoro sekä lisäksi yhteistyökumppanina Jyväskylä Sinfonia. Yli sadan hengen esityskoneistoa ei tämänhetkisten turvavälimääräysten vuoksi ole mahdollista sijoittaa Mikaeliin turvallisesti.

Kauden päätöskonsertti järjestetään normaalisti torstaina 17.12. Mikaelissa kello 19. Konsertin uusi ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Konsertin lippuvarauksiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Ticketmasterin asiakaspalveluun.