Mikkelin kaupungin koronarajoitukset purkaantuvat

Kaupungintalon etuovi.

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä on kokoontunut tällä viikolla yhteensä kolme kertaa. Tilannekuvaa on tarkasteltu yhdessä Essoten kanssa päivittäin.

Kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä päätti, että kaupungin tekemiä rajoitustoimia kouluissa, liikuntapaikoilla ja nuorisotiloissa ei jatketa tämän viikon jälkeen. Kaupungin työntekijöiden etätyösuosituksessa palataan takaisin normaalitilanteeseen.

Muutokset tiivistetysti:

– Koulujen etäopetus päättyy ja 4. – 9. luokkalaiset sekä lukion 1. – 2. luokan opiskelijat palaavat lähiopetukseen ensi maanantaista 28.9. alkaen.

– Sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat avautuvat 28.9.

– Kaupungin työntekijöilleen antama viiden päivän etätyösuositus päättyy 27.9. Ensi viikosta alkaen etätyössä siirrytään normaalitilanteeseen, jossa etätyötä on mahdollista tehdä määritellyissä työtehtävissä 1 – 3 päivää viikossa.