Syysloman parhaat bileet himassa -virtuaalitapahtuma 21.10.

tapahtuman mainos

Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut ja Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät nuorille syysloman keskiviikkona 21.10. Parhaat bileet himassa-virtuaalitapahtuman. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota nuorille viihdykettä syyslomaan, turvallisesti kotisohvalta käsin.

Tapahtumaan pääse osallistumaan eri sosiaalisen median kanavien kautta. Ilta alkaa klo 19 nuorisopalveluiden Instagram-tilillä, jossa instaliveä pitää duo Roope Nykänen ja Jarno Hopponen. Duo esittää nuorten toivebiisejä ja viihdyttää seuraajia ensimmäisen tunnin ajan Rantakylän nuorisotalolta käsin.

Kello kahdeksalta lähetysalusta vaihtuu Youtubeen, jossa seurataan J-P Pirisen ja Janne Mustosen Mitä tahansa voi sattua-liveä. Mitä tahansa voi sattua -live on interaktiivinen, ajan mukaisesti etänä tapahtuva show, jossa nähdään taikuutta ja stand-upia. Linkin Youtuben striimiin saa tapahtumapäivänä nuorisopalveluiden Instagramin kautta.

Ilta huipentuu klo 21 TikTokissa mikkeliläisen tanssijan Johanna Seppäsen tanssituntiin. Tanssitunnilla opetellaan streetdancia ja tämän hetken kuumimpia TikTok-tansseja. Tähän pääsee osallistumaan seuraamalla Johannan TikTok-tiliä johannasepp1s.

Osallistuminen on luonnollisesti maksutonta. Instagramia ja TikTokia varten katsoja tarvitsee tilin ko.sovelluksiin. Lähetyksiä voi katsella puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Sisällöt löytyvät seuraavilta tileiltä

Instagram:
mikkelin_nuorisopalvelut
vanhateurastamo

TikTok:
johannasepp1s

Tapahtuman järjestää Mikkelin nuorisopalvelut ja Mikkelin kulttuuripalvelut