Etelä-Savon koronatilanne jatkuu edelleen rauhallisena

Henkilö pesee käsiään vesihanan alla. Kuvassa lukee teksti: Covid-19.

Koronavirustilanne jatkuu Essoten alueella rauhallisena. Viikonloppu ei tuonut uusia positiivisia testituloksia.

– Kehotan tulemaan testeihin, jos on vähänkään flunssan oireita. Tällä hetkellä testeihin hakeutuneista liki puolet on Essoten työntekijöitä. Oireita täytyy olla muillakin ja testeihin pitää hakeutua nyt kaikkien flunssaoireisten, muuten tilanne voi koko alueella muuttua nopeasti huonommaksi. Testeihin pääsee hyvin ja tulokset tulevat nopeasti, sanoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Koronatartuntojen vähentämiseksi ravintoloiden aukioloon tuli muutoksia marraskuun alussa. Rajoitukset saattavat muuttua koronatilanteen mukaan alueellisesti nopeasti ja paikallisten ravintoloiden kannattaa seurata ohjeistusta Essoten koronasivustolta täältä.