Kaupungintalo ja kaupungin virastotalo suljetaan ensi viikoksi

kaupungintalon julkisivu

Kaupungintalon ja kaupungin virastotalon korttelissa työskentelevällä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Tämä tartunta liittyy viime maanantaina kaupungintalolla vierailleeseen koronavirusta kantaneeseen henkilöön. Nyt positiivisen tuloksen saanut henkilö on kaupungin työntekijä, joka ei kuitenkaan ole johtoryhmän jäsen.

Essote on esittänyt, että kaupungintalo ja kaupungin virastotalo suljetaan viikoksi varotoimenpiteenä.  Näissä tiloissa työskentelevät määrätään etätöihin 22.11.2020 saakka.

Essote on asettanut kahdeksan kaupungin työntekijää karanteeniin. Heidän joukossaan on myös johtoryhmän jäseniä.

Kaupungintalolla sijaitseva kaupungin kirjaamo pidetään myös suljettuna. Asiakkaita pyydetään olemaan yhteydessä kirjaamoon ja toimittamaan kirjaamoon tarkoitettuja asiakirjoja ensisijaisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voi kirjaamoon tarkoitettuja asiakirjoja toimittaa väliaikaisesti kaupungin pääkirjaston asiakaspalvelupisteelle. Kirjasto toimii ensi viikon normaalisti.