Häiriötilanteiden johtoryhmä linjasi etä- ja aikuislukion etäopetuksesta sekä uudenvuoden ilotulituksista

Kaupungintalon etuovi.

Mikkelin kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui maanantaina 16.11.

Kokouksessa käytiin läpi tilannekuvaa sekä linjattiin etä- ja aikuislukiosta, kaksoistutkintoa suorittavista sekä uudenvuoden ilotulituksista seuraavasti: Etä- ja aikuislukion iltaopiskelijat ovat etäopetuksessa tämän viikon eli 22.11. saakka. Lisäksi kaksoistutkintoa suorittavat opiskelijat ovat etäopetuksessa 29.11. saakka.

Tänä vuonna molemmat uudenvuoden ilotulitukset ammutaan Naisvuorelta. Aikaisempina vuosina aikaisempi kelo 18 toteutettu ilotulitus on perinteisesti ammuttu Pankalammelta, mutta nyt sekin siirtyy Naisvuorelle. Tällä toimenpiteellä pyritään välttämään tiiviiden ihmisjoukkojen muodostumista.

Häiriöjohtoryhmän seuraava kokous pidetään torstaina 19.11.

Aiemmin viikonloppuna tiedotettiin, että kaupungintalo ja kaupungin virastotalo suljetaan viikoksi. Lisäksi Essote on tiedottanut 16.11. kahdesta uudesta koronavirustartunnasta Mikkelissä.