Jukurit–SaiPa-ottelussa 13.11. mahdollinen korona-altistuminen

Jukurien pelaajia jääkiekkokaukalossa.

Mikkelin Jukurit tiedottaa, että perjantaina 13.11. pelatussa kotiottelussa on voinut tapahtua altistuminen koronavirukselle.

Koronapositiiviseksi todettu oireinen henkilö on voinut altistaa muita tapahtumassa olleita jäähallin sektori 3:n anniskelualueilla. Henkilö on asioinut useilla kyseisen sektorin anniskelupisteillä, joten kaikkia sektori 3:n anniskelualueilla olleita pyydetään tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.

Sektori 3:een kuuluu Jukurien kannattajapääty sekä istumakatsomot B6 ja B7. Essoten mukaan altistumisvaaraa ei ole ollut katsomoissa.

Jukurit painottaa, ettei otteluun saa tulla, mikäli on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita. Jukurit suosittelee voimakkaasti kasvomaskin käyttöä ottelussa. Jukurit tarjoaa kaikille asiakkaille veloituksetta kasvomaskeja niin sisääntuloissa kuin myös ravintolapisteillä ostosten yhteydessä.