Mikkelissä syksyn ylioppilaiden lakkiaiset siirtyvät keväälle 2021

Mikkelin lukio.

Koronatilanne muuttaa joulukuulle suunniteltujen Mikkelin lukion vakiotapahtumien järjestämistä.

Mikkelin lukion ja Mikkelin etä- ja aikuislukion yhteinen syksyn 2020 ylioppilaiden lakkiaisjuhla siirtyy Essoten suosituksen mukaisesti myöhemmäksi. Syksyn ylioppilaiden lakkiaiset järjestetään samassa juhlatilaisuudessa kuin kevään 2021 ylioppilaiden lakkiaiset.

– Juhlan siirtyminen on kovin valitettavaa, mutta terveysturvallisuus joudutaan asettamaan tässäkin ensisijaiseksi näkökulmaksi, toteaa Mikkelin lukion rehtori Jari Tuomenpuro.

Kaikki Mikkelin lukion sisäiset joulukuiset tapahtumat järjestetään karsitussa muodossa.

Helmikuun puoliväliin ajoittuvien penkkareiden ja vanhojen tanssien valmistelu jatkuu lukiossa. Näiden tapahtumien järjestämisestä ajallaan tai siirtämisestä myöhemmäksi päätetään vuoden 2021 puolella koronatilanteen kehittymisen pohjalta.