Mikkelin joulunavaus pidetään etänä 5.12.

Joulunavaus.

Mikkelin joulunavaus pidetään sittenkin. Joulun tunnelmaan pääsee etänä lauantaina 5.12. kello 12 alkaen. Koronatilanteen vuoksi joulunavaus 29.11. jouduttiin perumaan.

– Olemme jutelleet eri toimijoiden kesken ja tulleet lopputulokseen, että haluamme rajoituksista huolimatta tarjota kaupunkilaisille perinteisen joulunavauksen, toteaa Jukka Kumpusalo Mikkelin kehitysyhtiö Mikseistä.

Moni tonttu onkin jo alkanut töihin: studiota koristellaan ja musiikkiesityksiä nauhoitetaan ympäri kaupunkia tulevan viikonlopun ja ensi viikon aikana, jotta joulunavauslähetys saadaan toteutettua. Huhun mukaan joulupukkikin on lähtenyt matkaan.

Useiden toimijoiden tuottamat lähetykset koostetaan yhteiseksi joulunavauslähetykseksi, joka lähetetään Mikkelin keskustaan rakennettavasta studiosta 5.12. klelo 12 alkaen. Lähetyksen kesto on noin 1,5 tuntia. Lähetys soveltuu kaikenikäisille.

Mikkelin joululähetys lähetetään Youtube Live -palvelun välityksellä. Lähetykseen pääsee osoitteessa www.studiomikkeli.fi. Sivustoa rakennetaan parhaillaan ja seavautuu perjantain 27.11. aikana.