Urheilupuiston koulu etäopetukseen

koululaisten selkiä

Urheilupuiston koulussa on todettu koronavirustartuntoja. Essote on asettanut koronapositiivisia henkilöitä eristykseen ja heille altistuneita henkilöitä karanteeniin. Tämän lisäksi tullaan päättämään, että koko Urheilupuiston koulu siirtyy varotoimenpiteenä etäopetukseen ajalle 7.12.-13.12.2020. Etäopetuksen mahdollisesta jatkumista nyt määrätyn ajan jälkeen linjataan ensi viikon loppupuolella sen hetkisen tilannekuvan pohjalta.

Etäopetukseen siirtyminen perustuu opetuksen järjestäjän eli Mikkelin kaupungin ja Essoten päätöksiin. Etäopetukseen siirtyminen ei koske erityisen tuen päätöksen saaneita eikä pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaita. Heille mahdollistetaan lähiopetus myös etäkoulun aikana.

Oppilaisiin ja oppilaiden huoltajiin ollaan asiasta yhteydessä sunnuntain 6.12.2020 aikana. Työvälineiden haku tullaan mahdollistamaan koululta erillisen oppilaille ja heidän vanhemmilleen annettavan ohjeistuksen mukaisesti. Etäopetuksessa olevat oppilaat ovat oikeutettuja maksuttomaan ateriaan. Ateriajärjestelyistä tiedotetaan erikseen.

Urheilupuiston koulu on yläkoulu, jossa on noin 400 oppilasta. Koulu toimii tällä hetkellä väliaikaisissa tiloissa.