Pieksämäellä taas paljon koronatapauksia – Mikkelissä neljä uutta tartuntaa

Henkilö pesee käsiään vesihanan alla. Kuvassa lukee teksti: Covid-19.

Essote tiedottaa 31 uudesta koronavirustapauksesta.

Positiivisia testien tuloksia löytyi Mikkelistä neljä. Ne liittyvät aiempiin tartuntaketjuihin. Kangasniemen kolme uutta tapausta liittyvät nekin aiemmin havaittuihin ketjuihin. Juvan kaksi uutta tartuntaa liittyvät puolestaan Pieksämäen tartuntoihin.

Pieksämäeltä tartuntoja löytyi kaikkiaan 22 tapausta.

– Tilanne on Pieksämäellä hyvin vakava ja heijastelee nyt myös muiden kuntien alueille. Kuormitus terveydenhuollossa on hyvin korkealla tasolla niin Mikkelin keskussairaalassa kuin pienemmilläkin paikkakunnilla, kertoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Pieksämäen kaupunki on ottanut käyttöönsä epidemian leviämisvaiheen rajoitukset.

Lue Essoten alueen altistumispaikat täältä.