Etäkonsertit tuovat joulun tunnelmaa koteihin

Etäkonserttien mainos.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut tarjoaa 18. – 23.12. katseltavaksi kolme Konserttikeskuksen tuottamaa konserttitallennetta. Katseltavaa on kaikille vauvasta vaariin.

Konserttitallenteita pääsee katsomaan tilaamalla itselleen maksuttomat katseluoikeudet osoitteessa https://webropol.com/s/joulukonsertitLinkki aukenee 16.12. mennessä, jolloin katseluoikeuksia voi alkaa tilata.

Kerralla saa oikeudet kaikkien kolmen konsertin katseluun ja niitä voi katsoa niin monta kertaa kuin haluaa kuuden päivän ajan. Nähtävillä on lastensuosikki Siina & Taikaradio, break- ja hiphop-tansseja sekä livemusiikkia yhdistävä School Breaks! ja kokonaisvaltainen konserttielämys Sibelius Inspiration.

Siina & Taikaradio kutsuu lapset ja aikuiset mukaansa yllätyksellisen Laulubussin kyytiin. Duon ohjelmistoon kuuluu leikittävää ja laulettavaa lastenmusiikkia joka lähtöön. Konsertti vie kuulijansa tuttujen ja vähän uudempienkin laululeikkien sävelin erilaisiin musiikkimaailman seikkailuihin.

School Breaks on uusi upea break- ja hiphop-tansseja sekä livemusiikkia yhdistävä kokoonpano. Kaksi ammattitanssijaa ja kolme ammattimuusikkoa tuovat energisen show’n, joka jammailee, kutsuu mukaan, yllättää ja liikuttaa. Esitys tuo esille mustan rytmimusiikin sekä freestyletanssin tekniikoita ja perinteitä, heittäytyen tiukoista koreografioista villiin improvisaatioon ja takaisin. School Breaksista löytyy monissa liemissä keitettyjä, muun muassa The Funky Sound Foundation sekä Toistuvat Yllätykset -yhtyeissä vaikuttavia ammattimuusikoita sekä moninkertaisia breikin suomenmestareita. Lattialla tullaan näkemään vauhtia ja vaikuttavia tilanteita.

Sibelius Inspiration -konsertti on kokonaisvaltainen elämys: Yleisö sukeltaa Suomen kansallissäveltäjä Jean Sibeliusta inspiroineeseen maailmaan musiikin, videoiden, lavastuksen, äänten ja valojen keinoin. Konsertti tempaisee mukaansa Sibeliusten kodin, Ainolan puutarhaan kukkaloiston keskelle, taianomaiseen sammalmetsään iltahämärässä ja vaikuttavalle Kolin huipulle Pohjois-Karjalaan ukkosmyrskyn keskelle.