Välipäivinä tutustutaan Nuijamiehen jouluikkunoihin

Opastusmainos.

Joulun välipäivinä Mikkelin oppaat ja Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät kolme opastettua kierrosta Nuijamiehessä sijaitseville jouluikkunoille.

Samalla tutustutaan vanhan kasarmialueen ympäristöön. Opastukset järjestetään maanantaina 28.12. kello 15, tiistaina 29.12. kello 18 ja keskiviikkona 30.12. kello 15. Jokainen opastus kestää noin kaksi tuntia ja niille lähdetään Esedun myymälä Onnin luota (Otavankatu 4).

Oppaina toimivat Helena Partanen ja Markku Riittinen. Opastuksille ei ole pääsymaksua. Osallistujamäärä on rajattu 19 henkilöön, minkä vuoksi ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Mukaan voi ilmoittautua täällä. Kerralla voi ilmoittaa useamman osallistujan.

Järjestäjät toivovat, että opastuksilla huomioidaan turvavälit ja niille tullaan täysin terveinä. Myös kasvomaskin käyttöä suositellaan.