Kulttuurikannustimen haku käynnistyy tammikuussa

Siveltimiä purkissa.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden Kulttuurikannustimen haku käynnistyy tammikuussa.

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta myöntää Kulttuurikannustimen idealle tai hankkeelle, joka on uusi, hyvä ja toteuttamiskelpoinen ja joka kehittää kaupungin kulttuuria ja taidetta ja edistää taiteen saavutettavuutta. Uusi idea ottaa huomioon eri kulttuuritoimijat ja sen tulee jollain tavalla myös edistää kaupungin strategiaa.

Kulttuurikannustimen hakijana voivat olla niin yksittäiset henkilöt, vapaamuotoiset ryhmät kuin rekisteröidyt yhdistyksetkin. Kannustusapurahan hakijoiden tulee olla mikkeliläisiä, jonka lisäksi idea täytyy toteuttaa Mikkelissä.

Kulttuurikannustinta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Mikkelin sähköisen asioinnin kautta. Hakulinkki on toiminnassa 1.1.2021 alkaen, hakuaika päättyy 31.1. kello 15.

Lisätietoja ja linkki hakulomakkeeseen