Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 22.1.2021

Urpolan koulun purkutyöt.

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Infra-aluepalvelut

Kiinteistön omistajia pyydetään tarkkailemaan katolta putoavia lumia ja jääpuikkoja jalkakäytävien ja kevyen liikenteen väylien varrella. Väliaikaiset suojaustoimenpiteet lumien ja jääpuikkojen putoamisesta syntyvien vaaratilanteiden ehkäisemiseksi tulee tehdä ja tarvittaviin poistotoimenpiteisiin täytyy ryhtyä mahdollisimman pian.

Kaupunki pyytää kiinteistönomistajia poistamaan lumivalleja kiinteistön kohdalla olevilta jalkakäytävien reunoilta sekä suojateiden edestä. Kiinteistöjen pihoilta on lumien tuonti ja kasaaminen katualueelle kielletty.

Tilapalvelut

Kesän työmaiden valmistelu on käynnissä. Ensi viikolla kaupunkiympäristölautakunta käsittelee muun muassa Pankalammen entisen terveysaseman ja Tuukkalan entisen sairaalan purku-urakan tarjouksia sekä Rantakylän huoltorakennuksen urakkatarjoukset. Lisäksi tilapalvelut käsittelee tällä hetkellä eteläisen aluekoulun urakoitsijoiden osallistumishakemuksia sekä valvontatarjouksia.

Muitakin tarjouspyyntöjä on valmisteilla eli korona-ajasta huolimatta kaupunki pyrkii tilaamaan ja rakentamaan edellisten vuosien tapaan, jotta tarpeelliset hankkeet saadaan tehtyä myös poikkeuksellisena aikana.

Kuva: Urpolan koulun purkutöitä joulukuussa 2020 (Kimmo Iso-Tuisku)