Mikkelin kaupungin kesätyöhaku käynnistyy 1. helmikuuta

Kukkia.

Mikkelin kaupungin kesätyöhaku käynnistyy maanantaina 1. helmikuuta.

Kesätyöntekijällä tarkoitetaan 3.5.–30.9.2021 kesätyöntekijäksi määräajaksi palvelukseen otettua koululaista, opiskelijaa tai muuta nuorta, jolta puuttuu alan ammattitutkinto tai ammattitaito. Mikkelin kaupunki palkkaa kesätöihin vähintään 15 vuotta täyttäneitä, mikkeliläisiä koululaisia ja opiskelijoita (peruskoululaisia, lukiolaisia ja ammatillisen toisen asteen opiskelijoita) ja tietyissä tehtävissä ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita. Kesätöiden hakuaika on 1.–28.2.

Kaupungin kesätöitä haetaan kuntarekry.fi-osoitteen kautta. 

Lisätietoja kesätöistä on luettavissa täältä.

Mikä on kesätyöseteli?

Kesätyöseteleiden hakuaika on 1.2.–31.5.2021.

Vuonna 2021 Mikkelin kaupunki maksaa 400 euroa mikkeliläiselle työnantajalle, joka palkkaa vuonna 2004–2006 syntyneen mikkeliläisen nuoren kesätöihin kesätyösetelillä 1.5.–31.8.2021 välisenä aikana. Nuoren tulee olla täyttänyt työn alkaessa 15-vuotta.

Kesätyöseteleitä on jaossa rajoitettu määrä. Setelin tarkoituksena on helpottaa nuorten työllistymistä paikallisiin yrityksiin, yhdistyksiin, järjestöihin ja säätiöihin. 

Lisätietoja kesätyösetelistä täällä.