Mikkelissä raportoitiin viikonloppuna 18 uudesta koronatartunnasta

Kasvomaski.

Mikkelissä ilmeni lauantaina 20. ja sunnuntaina 21.2. yhteensä 18 uutta koronavirustartuntaa. Essoten terveydenhuolto on nyt ruuhkautunut Mikkelin keskussairaalalla. Samaan aikaan myös osa henkilöstöstä on karanteenissa.

Mikkelissä on myös rikottu karanteenimääräyksiä.

– Osa karanteeniin asetetuista näyttää nyt liikkuneen paikoissa, joista heidän pitää pysyä poissa. Aivan jokaisen karanteeniin asetetun täytyy noudattaa määräyksiä ja pysyä kotona, jotta saamme taudin taas aisoihin. Yksikin oireeton henkilö voi levittää tautia laajalle. Esimerkiksi suurin osa eilisen jälkeen löydetyistä uusista koronatapauksista ilmeni karanteenissa olevien joukosta, muistuttaa Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Katso julkiset altistumispaikat täältä.