Häiriötilanteiden johtoryhmän päätöksiä 26.2.2021

Kaupungintalon etuovi.

Häiriötilanteiden johtoryhmä kokoontui perjantaina 26.2.2021 ylimääräiseen kokoukseensa. Mukana kokouksessa olivat myös Essoten terveyspalveluiden johtaja Santeri Seppälä ja ylilääkäri Hans Gärdström. Essoten alue kokonaisuutena siirtyi tänään koronan kiihtymisvaiheeseen.

Häiriöjohtoryhmän päätökset 26.2.2021

  • Mikkelin kaupunki pitää voimaa nykyiset rajoituksensa pienin tarkennuksin 8.3.2021 asti. Ne päätökset, joiden voimassaolo on linjattu tätä pidemmälle ajalle, säilyvät voimassa alkuperäisen päätöksen mukaisesti.
  • Mikkelin lukio ja Mikkelin etä- ja aikuislukio sekä Otavia siirtyvät etäopetukseen 8.3.2021 alkaen ja ovat etäopetuksessa pääsiäiseen eli 5.4.2021 saakka.
  • Yli 12-vuotiaitten, mutta alle 18-vuotiaitten ryhmissä ryhmäkoko saa maksimissaan olla 10 henkilöä. Alle 12-vuotiaitten ryhmissä voidaan jatkossakin harjoitella maksimissaan 20 henkilön ryhmissä koronaohjeistukset huomioiden. Päätös tulee voimaan heti.

Valtioneuvoston 25.2.2021 antamien ohjeistusten ja määräysten osalta kaupunki ei tehnyt tänään mitään linjauksia, vaan asiaa käsitellään ensi viikon keskiviikkona 3.3.2021 kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmän ylimääräisessä kokouksessa.

Mikkelin kaupungin koronarajoitukset ja vaikutukset palveluihin ovat luettavissa kootusti täältä.