Viikonloppuna neljä uutta koronatartuntaa Essoten alueella

Kasvomaskeja.

Lauantaina 6.3. Essoten alueen koronatesteistä löytyi kolme positiivista tulosta ja sunnuntaina 7.3. yksi. Kaikki tapaukset liittyvät jo aiemmin tunnettuihin tartuntaketjuihin ja kaksi tartunnan saaneista oli jo ennestään karanteenissa.

Muualta kirjautui THL:n tilastoihin Essoten alueelle useita tautitapauksia viikonloppuna. 

– Kokonaistilanne selviää tiistain tuloksista. Suurin kysymysmerkki on, onko uusia tartuntaketjuja käynnistymässä hiihtolomien seurauksena. Juuri nyt näyttää rauhalliselta, sanoo Essoten terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.

Erikoissairaanhoidossa on tällä hetkellä viisi potilasta, perusterveydenhuollossa kaksi ja puhelinseurannan piirissä viitisenkymmentä sairastunutta.

Katso koronavirukselle altistumisen paikat täältä.