Asumisen ja toimintaympäristön viikkotiedote 12.3.2021

Talvinen tori.

Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue tiedottaa ajankohtaisista asioista.

Infra-aluepalvelut

Talviajan tilapäisiä pysäköintijärjestelyjen johdosta autoilijoita pyydetään edelleen olemaan tarkkaavaisia pysäköidessään ajoneuvoja kadunvarsille.

Kiinteistön omistajia pyydetään tarkkailemaan katolta putoilevia lumia ja jääpuikkoja. Väliaikaiset suojaustoimenpiteet lumien ja jääpuikkojen putoamisesta syntyvien vaaratilanteiden ehkäisemiseksi tulee tehdä ja tarvittaviin poistotoimenpiteisiin täytyy ryhtyä mahdollisimman pian.

Kaupunki pyytää kiinteistönomistajia poistamaan lumivalleja kiinteistön kohdalla olevilta jalkakäytävien reunoilta sekä suojateiden edestä. Kiinteistöjen pihoilta on lumien tuonti ja kasaaminen katualueelle kielletty. Tämä koskee myös kevyen liikenteen väylien reunoja.

Katso linkin takaa katualueiden puhtaanapitovastuut.

Tietoimi

Yksityisteiden vuoden 2021 kunnossapitoavustusten hakuaika jatkuu 16.4. saakka. Hakeminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.tiekunta.fi/mikkeli.

Aiemmin avustusta saaneille tiekunnille on postitettu käyttäjätunnukset ja salasanat viikolla 5. Avustushakemukseen ei tarvita erillisiä liitteitä.

Hakuohjeet sekä lomake ovat kaupungin nettisivuilla

Viher- ja metsäaluepalvelu

Anttolan Taipaleenlahden uimarannan laiturin korjaaminen alkaa. Korjauksessa vaihdetaan vuotavat ponttoonit ja uusitaan laiturin kantta.

Tilapalvelut

Lunta riittää. Otetaan ilo irti siitä ja lähdetään hiihtämään keväthangille!