Kuusi uutta koronatartuntaa Mikkelissä – Lähemäellä runsaasti altistumisia

Koronanäytteenoton ovi sairaalalla.

Torstain 18.3. jälkeen Essoten alueella on todettu kuusi uutta koronavirustartuntaa, kaikki Mikkelissä.

Kaksi tartunnan saaneista olivat jo karanteeniin asetettuja. Muiden osalta tartunnanjäljitys on vielä kesken. Yksi tartunnoista todettiin Lähemäen koululla, mikä on aiheuttanut laajaa altistumista. Asiasta on viestitty koulun kautta myöhään torstai-iltana, ja Essote tavoittelee parhaillaan altistuneita.

– Nyt on hyvin tärkeää, että kaiken ikäiset hakeutuvat koronatestiin pienistäkään flunssaan tai koronaan sopivista oireista kuten kuume, poikkeava päänsärky, lihassärky ja vatsaoireet, muuten riski taudin nopeaan kiihtymiseen kasvaa huomattavasti, kertoo terveyspalvelujen johtaja Santeri Seppälä.