Kaupunki aloittaa perhevuorot Rantakeitaalla

Poika uimassa uimahallissa.

Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut käynnistää perhevuorojen vuokrauskokeilun ajalle 12.4. – 23.4. Viihdeuimala Rantakeitaalla.

Perhevuoro on tarkoitettu samassa taloudessa asuville eli uimaan voi tulla yksin, kaksin tai perheen kanssa. Maksimiosallistuja määrä on kuitenkin rajoitettu kuuteen samassa taloudessa asuvaan henkilöön. Koko perhekunta käyttää yhteisiä puku- ja pesutiloja.

Uintiaikoja on varattavissa arki-iltaisin kello 16 – 18 välillä sekä satunnaisesti aamuisin ja iltapäivisin. Koska uintiaikoja on rajallisesti, voi yksi perhekunta varata vain yhden uintiajan, jotta mahdollisuus uimiseen tarjotaan mahdollisimman monelle. Aikaa uimahallissa on käytettävissä 1,5 tuntia, josta uima-aikaa on 45 minuuttia. Saunat eivät ole käytössä. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi kaupunki suosittelee maskin käyttöä halliin tullessa ja sieltä poistuttaessa.

Vuorojen varaaminen alkaa lauantaina 10.4. kello 12 osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/mikkeli. Uintivuoron hinta on osallistujamäärästä riippumatta 30 euroa ja se maksetaan varauksen yhteydessä.

Jäähallivuoroja vuorataan myös samassa taloudessa asuville. Vuokraustiedustelut onnistuvat vastaavan liikuntapaikkahoitaja Veijo Oravan kautta, puh. 044 794 5080.

Kuva: Pihla Liukkonen / Kontrastia